Αρχική Αθλητικα Ο Τσιτσιπάς(με Τζόκοβιτς) στον Όλυμπο του τένις!Η Ιταλία 3-0 την Τουρκία !

Ο Τσιτσιπάς(με Τζόκοβιτς) στον Όλυμπο του τένις!Η Ιταλία 3-0 την Τουρκία !

876

 

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μας τρόμαξε χιλιοτρόμαξε!

Τον έβλεπε όλη η Ελλάδα να ανεβαίνει ,να ανεβαίνει και ξαφνικά το βλέπει με το ενάμισυ πόδι στον Μύτικα…Την κορυφή του Ολύμπου.Χρειαζόταν να μαζέψει με προσοχή το άλλο μισό του πόδι και να κατακτήσει την κορυφή.

Εκεί ήταν που μας τρόμαξε για τα καλά γιατί παραπάτησε ,αποσταθεροοίησε και το άλλο πόδι και κρατούσαμε όλοι την ανάσα καθώς τον βλέπαμε να γέρνει και να πέφτει.

Σταμάτησε στο επίπεδο κάτω απο την κορυφή και ξανάρχισε τη μάχη με τον…Γερμανό  Αλεξάντερ Σβέρεφ που  άργησε,αλλά πήγαινε φουλ για να κατακτήσει εκείνος την κορυφή…

 

Καθένας έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε σε αυτή τη μάχη για το ποιός θα ανέβει στην κορυφή.

Τελικά επαληθεύτηκε-δικαιώθηκε κατά το ήμισυ ο…Γερμανός!Αλλος όμως γερμανός.Ο θρυλικός πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής του τένις Μπόρις Μπέκερ,ο “μπουμ-μπουμ”.

Είχε δηλώσει χθες ότι όλα δείχνουν Τσιτσιπά για την κορυφή.

Ο Αλεξάντερ Σβέρεφ στο πέμπο σετ έδειξε να έχει εξαντλήσει κάθε καλή ιδέα και δύναμη στην άγρια καταδίωξη του Τσιτσιπά μέχρι που τον έφτασε στο επίπεδο πριν την κορυφή.

Ο από σήμερα “ολύμπιος”του Ρολάν Γκαρός Στέφανος Τσιτσιπάς είχε τσακίσει τον Σβέρεφ με 6-3 στα δυο πρώτα σετ.

Αρχισε καλά και το τρίτο και ξαφνικά ο Σβέρεφ απογειώθηκε!Κέρδισε και τα δυο επόμενα σετ με 6-4 και άρχισε φουριόζος το πέμπτο.

Ο Τσιτσιπάς όταν κοίταξε κάτω και είδε ότι ήταν στην κορυφή του Ολύμπου με το ενάμισυ πόδι και θα τσακιζόταν στον γκρεμό αντέδρασε με απαράμιλλο σθένος. Εφτασε στο 5-2,έχασε 4 παμτς πόϊντ για να σπάσει το σερβίς του Σβέρεφ και να κερδίσει,το σκορ έγινε 5-3 και στο επόμενο σετ ο Τσιτσιπάς πήρε το εισιτήριο για τον τελικό με άσο στο πρώτο απο τα δυο ματς πόϊντ που είχε.Κι αυτό το σετ έληξε 6-3 και ο Τσιτσιπάς ανέβηκε στην κορυφή του Ολύμπου.Εκεί θα περιμένει ο Τζόκοβιτς, ο οποίος όταν βρέθηκε να χάνει 5-0 στο πρώτο σετ από τον Ναδάλ ξύπνησε και παίζοντας μαγευτικό τένις απέκλεισε τον θρύλο και ανίκητο για χρόνια στο Ρολάν Γκαρός Ναδάλ με 3-1

Στις δηλώσεις του ο Τσιτσιπάς αναφέρθηκε στο όνειρο που είχε απο μικρός να βρεθεί στο Ρολάν Γκαρός ,πόσο μάλλον στο τελικό του.Πρόσθεσε ότι οι επιδόσεις του και οι επιδόσεις της Σάκκαρη ανέβασαν το ελληνικό τένις.

ΥΓ.

Ο Τζόκοβιτς,ο Ναδάλ,η Γουϊλλιαμς και πλείστοι μεγάλοι του τένις όταν κερδίζουν ένα κρίσιμο ματς και μάλιστα τόσο δύσκολο και αμφίρροπο αναφέρονται με τακτ πρώτα στον αντίπαλο που έχασε.

Το ίδιο έκανε και η Κριετσίκοβα που απέκλεισε χθες την Σάκκαρη.Πρώτα αναφέρθηκε στην χαμένη που θα μπορούσε να είχε κερδίσει.Ας το βάλει στο “ρεπερτόριό”του και ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος ήδη βομβαρδίζεται από την πολιτική ηγεσία με συγχαρητήρια.

Είναι η ίδια ηγεσία που έχει καταφέρει να είναι ο ελληνικός αθλητισμός τα τελευταία χρόνια στον πάτο ηθικά και οικονομικά και έρμαιο της Μαφία…

Στο εναρκτήριο παιχνίδι του “Γιούρο” η Ιταλία μετά απο άγονο πρώτο ημίχρονο φιλοδώρησε με 3 γκολ την φιλόδοξη Τουρκία.Το πρώτο γκολ με αυτογκόλ ο Ντεμιράλ και στη συνέχεια σκόραραν ο Ιμόμπιλε και ο Ινσίνιε.