Αρχική Αθλητικα “Τυφώνας Γιάννης” σαρώνει τις ΗΠΑ!

“Τυφώνας Γιάννης” σαρώνει τις ΗΠΑ!

728

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στους ημιτελικούς επέστρεψε μαινόμενος στον τελικό των ΗΠΑ.Στη σειρά αυτή με τους Φοίνιξ Σάνς είναι σαρωτικός “τυφώνας” παρασύρει τους αντιπάλους και τους συμπαίκτες στο κακό και στο καλό αντίστοιχα και κάνει το Μιλγουόκι και τα εκατομμύρια των Ελληνομαερικανών να ξενυχτούν μαζί με εκατομμυρια άλλους φίλους του μπάσκετ στον πλανήτη.

Ξημερώματα Κυριακής έφτασε μια ανάσα από το πρωτάθλημα,το οποίο η ομάδα του έχει να κερδίσει 47 χρόνια.ΟΙ αντίπαλοι 28…

Με άξιους συμπαραστάτες τον Μίντλετον και τον Χολιντέϊ οδήγησε τους Μπάκς στο πρώτο “σπάσιμο” έδρας μέσα στο Φοίνιξ.Κέρδισαν 123-119 και αν κερδίσουν τα κημερώματα της Τετάρτης στην έδρα του παίρνουν το πρωτάθλημα καθώς προηγούνται τώρα με 3-2 και έκαναν τρεις νίκες στη σειρά απέναντι στο ανικητο στην κανονική περίοδο Φοίνιξ!

Ο ΓΙάννης είχε ξανά τη φάση του αγώνα στο τέλος.Αφού οι Σάν απέτυχαν με τρίποντο να προηγηθούν,ο Χόλιντέϊ έκανε ένα φοβερό κλέψιμο ,έφυγε μπροστά,ο γιάννης ήρθε σαν αστραπή από το πουθενά και στο εξαιρετικό “σήκωμα” του Χολιντέϊ πέταξε και έκανε το πιο θεαματικό κάρφωμα του αγώνα!

Τέλειωσε το παιχνίδι πάλι ως πρώτος σκόρερ με 32 πόντους 9 ριμπάουντ και επτά ασιστ.Ντάμπλ-ντάμπλ έκανε ο Χολιντέί με 27 πόντους και 12 ασίστ,ενώ οΜίντλετον έβαλε 29 πόντους.

Ο Γιάννης στα τέσσερα παιχνίδια της σειράς του τελικού έχει βάλει 144 πόντους!!!