Αρχική Ελλαδα Πόλεμος δικαστών-ΕΛ-ΑΣ για τα παραπολιτικά-παραδικαστικά κυκλώματα.Ο Εισαγγελέας Αγγελής ,η ΝΟΒΑΡΤΙΣ και...

Πόλεμος δικαστών-ΕΛ-ΑΣ για τα παραπολιτικά-παραδικαστικά κυκλώματα.Ο Εισαγγελέας Αγγελής ,η ΝΟΒΑΡΤΙΣ και άλλα σπουδαία σκάνδαλα

1957

 

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Σήκωσε το γάντι της Αστυνομίας η Ενωση Δικαστών και Εισαγγελέων και απάντησε με μια σκληρή ανακοίνωση αναγγέλλοντας “πόλεμο” για τις ευθύνες στα παραπολιτικά-παραδικαστικά-παραστυνομικά κυκλώματα.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

“Οι απαράδεκτες καταγγελίες εκπροσώπου της Ελληνικής Αστυνομίας περί παραδικαστικών κυκλωμάτων και διεφθαρμένων δικαστικών, όσο δεν στηρίζονται σε συγκεκριμένα στοιχεία, αποτελούν επιβεβαίωση της διαρκούς κατάπτωσης του δημόσιου λόγου ο οποίος έχει υποκατασταθεί από συνθήματα και συκοφαντίες αγαπημένων καλεσμένων των Media. Η ανεύθυνη χυδαιότητα τέτοιων εκπροσώπων της Αστυνομίας έχει ως όριο την αναζήτηση των ποινικών και πειθαρχικών ευθυνών τους. Θα αποστείλουμε σήμερα στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και στον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. απόσπασμα των δηλώσεων του συγκεκριμένου εκπροσώπου της Αστυνομίας. Με τον τρόπο αυτό θα απαντάμε πλέον σε κάθε ανάλογη πρόκληση.”

Οπως έχετε αντιληφθεί σε αυτή τη δημοσιογραφική έπαλξη δεν καταχωρούμε ανακοινώσεις-ειδήσεις χωρίς να τις συνδυάσουμε με την αλυσσίδα,από την οποία προέρχονται,ώστε να αντιληφθεί κανείς τη σοβαρότητά τους.

Μπορεί και πρέπει να συμφωνήσει κανείς με την παρότρυνση”Κάτω τα χέρια από τη Δικαιοσύνη”.Αλλά σε καμία περίπτωση αυτό δεν περιλαμβάνει και παρότρυνση “κάτω τα χέρια απο δικαστές”.Διότι υπάρχουν δικαστές-κακοποιοί!Τούτ’αυτό ισχύει και για τα πρόσωπα που υπηρετούν άλλους θεσμούς.Οπως την εκτελεστική εξουσία την οποία υπηρετεί η Αστυνομία,η νομοθετική εξουσία της Βουλής,η λεγόμενη Τετάρτη Εξουσία ,δηλαδή τα ΜΜΕ.Το “κάτω τα χέρια απο τους θεσμούς” δεν περιλαμβάνει επουδενί το “κάτω τα χέρια από τα πρόσωπα”που πλαισιώνουν τους θεσμούς.

Επίσης έχουμε αποδείξει και αποδεικνύεται σχεδόν καθημερινά μια πραγματικότητα στην οποία δεν υπάρχουν ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΑ κυκλώματα.Τα κυκλώματα είναι ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ και σε αυτά εμπλέκονται εκόντες-ακοντες και δικαστές.Και ανάλογα κυκλώματα με πολιτικούς,βουλευτές,αστυνομικούς,δημοσιογράφους.

Εάν δεν συντηρούν οι πολιτικοί τα κυκλώματα αυτά δεν μπορούν να επιβιώσουν ούτε ένα 24ωρο.

Εξαιτίας της άμεσης και διαρκούς εμπλοκής πολιτικών στα κυκλώματα αυτά η Ελλάδα βγαίνει διαρκώς μια απο τις πιο διεφθαρμένες χώρες στον κρατικό της μηχανισμό διεθνώς.

Γεγονός είναι ότι δικαστικοί λειτουργοί αναδεικνύνουν τα κυκλώματα αυτά με τις διώξεις και τις δικογραφίες που σχηματίζουν και αυτό δείχνει ότι είναι εγκληματική η συλλήβδην επίεθση κατα της Δικαιοσύνης .Και αντίστοιχα κατά της αστυνομίας.

Την δίωξη κατά του Αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ι.Αγγελή δεν την άσκησαν εξβωγήϊνοι,αλλά δικαστικοί λειτουργοί.

Την σύλληψη αστυνομικού που είχε μπει σε κύκλωμα και νοίκιαζε τον ασύρματο της Αστυνομίας για 2 χιλιάδες ευρώ το μήνα σε κύκλωμα για να ακούει τις κινήσεις της Αστυνομίας την έκαναν αστυνομικοί.

Τις δικογραφίες κατα πολιτικών για μίζες ,κατά δημοσιογράφων για μίζες και ΜΚΟ τις σχημάτισαν δικαστικοί λειτουργοί με σύμπραξη και αστυνομικών.

Ρεπορτάζ για εμπλοκές όλων αυτών και δημοσιότητα δίνουν τα ΜΜΕ και είναι καίριας σημασία ο ρόλος τους και η προστασία τους για δημοσίευση αυτών των σημαντικών πληροφοριών.

Ούτε οι Ενώσεις Δικαστικών,ούτε οι Ενώσεις Αστυνομικών προσπαθούν να συσκοτίσουν-όπως εμφανίζονται από ορισμένους- την εμπλοκή λειτουργών και των δυο χώρων σε παραπολιτικά κυκλώματα παρανομίας.

Αυτή τη “δουλειά” την αναλαμβάνουν μόνο πολιτικοί προστάτες τους με τη βοήθεια και επιστράτευση “μπιστικών”,ώστε να μην φτάσει η έρευνα στους πολιτικούς.

Δεν χαιρόμαστε καθόλου γιατί ένας δικαστικός λειτουργός αναγκάστηκε να ασκήσει δίωξη σε ανώτερό του Αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου για όσα έπραξε στο μέγα σκάνδαλο ΝΟΒΑΡΤΙΣ.

ΓΙατί έχουμε τη βεβαιότητα ότι σε λογαριασμό του κ.Αγγελή δεν θα βρεθεί ευρώ από φαρμακευτική.Σε άλλον δικαστικό λειτουργό βρέθηκε οικογενειακό όφελος απο τη ΝΟΒΑΡΤΙΣ.

Αλλά ο κ.Αγγελής έδωσε τη λαβή σε πολιτικούς να ορμήσουν σε δικαστικούς λειτουργούς που επίσης ερευνούσαν με κίνδυνο ζωής και καριέρας το μέγα αυτό σκάνδαλο να τους αποκαλέσουν “συμμορίτες” και να απαιτούν να μην υπάρχει προστασία μαρτύρων στην Ελλάδα.

Έτσι ονόματα πολιτικών στη λίστα Λαγκάρντ εκεί που έπρεπε να εξηγήσουν δημόσια τη σχέση του ονόματός τους με εκατομμύρια της λίστας βρέθηκαν και τιμητές της Δικαιοσύνης μέλη της οποίας έθαψαν με (νομοθετικές)εντολές πολιτικών τη λίστα.Μπορούσαν να πουν-κατά τη νομική μας άποψη- ότι είναι αντισυνταγματικός ο ενταφιασμός και να μην θάψουν τη λίστα.

Δικαστικοί λειτουργοί προσπαθούν να στείλουν στο εδώλιο τους υπεύθυνους των δυο κομμάτων με τα τρομακτικά θαλασσοδάνεια και το συνεχές φαγοπότι με δάνεια.Άλλοι δικαστικοί λειτουργοί προσπαθούν επίσης με εντολές πολιτικών να θάψουν αυτά τα σκάνδαλα.

Τέτοια σκάνδαλα τεράστια με εμπλοκή πολιτικών υπάρχουν σωρηδόν και στην εκτός Αθηνών Ελλάδα.

Ο Αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ.Σοφουλάκης συνέταξε πόρισμα 1600 σελίδων για τραπεζικά σκάνδαλα στην Εύβοια,στα οποία υπάρχει ευθεία εμπλοκή πολιτικών.Ακόμα σέρνεται η υπόθεση,αντί να έχουν συλλήψεις και χειροπέδες δημόσια.

Στη Λαμία η Εισαγγελία είχε στα συρτάρια μια μήνυση κατά δικαστικής λειτουργού επί 4 και πλέον χρόνια,χωρίς καμία έρευνα.

Οταν ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας κ.Θεολογίτης έδωσε βεβαίωση ότι είναι υπό έρευνα η δικαστική λειτουργός συνέβη ένα “θαύμα”.

Την ΙΔΙΑ ημέρα υφιστάμενή του έθεσε την υπόθεση στο αρχείο,ώστε να μπορεί να συνεχίσει μια δίκη με εμπλοκή ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ προσώπου.

Πως βρήκε την αθωότητά της μετά 4 και πλέον χρόνια την ημέρα που έπρεπε να “αδειάσει” τον προϊστάμενό της και τη βεβαίωσή του;

Θα πει κανείς ότι συνέβη κατά σύμπτωση και πάντως σημασία έχει η αθωότητα.

Αμ δε…Υπό το βάρος των καταγγελιών αφού πρώτα ενεπλάκη κατά τρόπο ΑΘΛΙΟ νομικά στη δίκη του πολιτικού προσώπου παραιτήθηκε απο το δικαστικό σώμα αν και ΠΟΛΙΤΙΚΟ πρόσωπο ενεπλάκη επίσης κατά τρόπο ΑΘΛΙΟ στην προστασία της!

Τόση αθωότητα είχε και αυτή την αθωότητα βρήκε μετά 4,5 χρόνια υφιστάμενη εισαγγελέας για να διαψεύσει προϊστάμενό της!!!

Κατά σύμπτωση η υπόθεση διαπλέκεται με το μέγα σκάνδαλο της Τράπεζας Λαμίας το οποίο προκάλεσε ζημιές 150 εκατομ ευρώ στο Δημόσιο,στην Τράπεζα και στους χιλιάδες μεριδιούχους.

Η Τράπεζα είχε φτάσει στο έσχατο σημείο να πάρει απο το λογαριασμό φυσικού προσώπου ολόκληρο ποσό και να το δώσει εν ψυχρώ σε πρόσωπο φιλικό της Διοίκησης.Και καταδικάστηκε ακριβώς γιαυτό!

Διώκονται για κακουργήματα και μεταξύ των μαρτύρων είναι και ο πρόεδρος του συλλόγου μεριδιούχων Κ.Δημητρακόπουλος.Το πόρισμα της Εισαγγελίας αποφαίνεται ότι η Τράπεζα του χρωστούσε δεκάδες χιλιάδες ευρώ και οι θεμπαίχτες της Τράπεζας και της πολιτικής εξουσίας επέτρεψαν να τον πετάξουν απο το σπίτι του αν και του χρωστούν χρήματα και δεν χρωστάει.

Δικαστές τα έκαναν και τα φαύλα και τα κρείττω εκεί.Στα φαύλα η εμπλοκή πολιτικών αποδεικνύεται και απο δικόγραφα!

Αλλο παράδειγμα:

Στη Δυτική Ελλάδα αστυνομικός δάνεισε λέει την ερωτική του σύντροφο ένα μικρό ποσό και επειδή δεν του το επέστρεψε της πήρε σε πλειστηριασμό περιουσία μισού εκατομμυρίου ευρώ,δηλαδή αξίας 150 φορές πάνω από το ποσό!

Με εμπλοκή δικαστών έκανε το κατόρθωμα αυτό…

Αλήθεια εκείνη η υπόθεση με την όμορφη γυναίκα που βρέθηκε καμένη στο αυτοκίνητο ποιά είναι η δικαστική συνέχεια;

Δικαστικός λειτουργός της περιοχής μας είχε πει ότι είναι καραμπινάτο έγκλημα.

Θα πάει στο αρχείο ως καραμπινάτη αυτοκτονία;

Αλλο παράδειγμα που αφορά την τράπεζα των κομματικών δανείων.

Κουμπάρος μεγάλου πολιτικού της κυβέρνησης έχασε τη δίκη με την Τράπεζα για εκατομμύρια το 2018.

Ηρθε ο κουμπάρος στα πράγματα και η υπόθεση σέρνεται τρία(3)χρόνια στο Εφετείο και απόφαση δεν έχει βγει αν και είναι υπόθεση “τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια”.

Ο χρόνος είναι χρήμα κυριολεκτικά.Η κρατική τράπεζα που έχει κερδίσει μπορεί να περιμένει….Και ίσως και να μην έχει αντίρρηση να χάσει τα εκατομμύρια αν είναι να τα κερδίσει κουμπάρος σημερινού Υπουργού.Επί ΣΥΡΙΖΑ είχε άλλη διοίκηση η κρατιή τράπεζα.Επι Νέας Δημοκρατίας άλλη και μάλιστα αυτή συνδέεται εποίσημα και με το Κόμμα…

Από τη Δικαιοσύνη τα κρείττω…Στη Δικαιοσύνη και η χελώνα…