Αρχική Αθλητικα Χ στα “ελληνικά” ντέρμπι των λεγεωνάριων-5άρες και 7άρα στην Ευρώπη

Χ στα “ελληνικά” ντέρμπι των λεγεωνάριων-5άρες και 7άρα στην Ευρώπη

316

Σε γεμάτα γήπεδα έγιναν στη Νέα Φιλαδέλφεια και στην Τούμπα τα δυο ντέρμπι και έληξαν ισόπαλα με 1-1 και 0-0 αντίστοιχα.Οι λεγεωνάριοι πολλοί,ιδιαίτερα στην Τούμπα,το θέαμα μέτριο.Ο Αρης μπορούσε να κερδίσει τον φλύαρο ΠΑΟΚ του ακόμα πιο φλύαρου κατά διαιτητή προπονητή του.

Η ΑΕΚ ήθελε περισσότερο τη νίκη για να πιάσει τον Ολυμπιακό(10 β) στη βαθμολογία και οι δυο θα κυνηγούν τον ΠΑΟ αν εκείνος κερδίσει το ματς λιγότερο με τον Ατρόμητο και πάει στους 12.Ακυρώθηκε γκολ του αραούχο για το 2-1 για χέρι στο ξεκίνημα της φάσης.

Ακυρώθηκε και γκολ του Ντεσπότοφ για οφάϊντ στην Τούμπα.

Στα άλλα ματς ο ΠΑΣ προηγήθηκε δυο φορές στην Τρίπολη στο τελικό 2-2 και το θριλερ έγινε στην Καισαριανή,όπου παίζει η Κηφισιά,η οποία υποτίθεται είναι ομάδα του πανάκριβου και αδιάφορου για ποδόσφαιρου προαστείου.

Ο Πανσερραϊκός προηγήθηκε 3-0 στο 22,στη συνέχεια έμεινε στο 45 με 10 παίκτες,έγινε το 3-2,ύστερα το 4-2 και στις 11λεπτες καθυστερήσεις ισοφάρισε η Κηφισιά στο τελικό 4-4.

Μετά την 5άρα του ΠΑΟ είχαμε δυοπ πεντάρες και μια εφτάρα στην Ευρώπη,από Μπάρτσα στη Μπέτις 5-0 ,από την Ιντερ στη Μίλαν 5-1 και από τη Ρόμα 7-0 στην Εμπολι.

Η Αρσεναλ με την ψυχή στο στόμα κέρδισε 1-0 εκτός την Εβερτον και η Σεβίλλη με τον Ράμος πήρε την πρώτη της νίκη με 1-0 την Πάλμας

Η Ρεάλ με την καθιερωμένη της πλέον ανατροπή νίκησε 2-1 τη Σοσιεδάδ.

Στη Γερμανία το ντέρμπι κορυφής Μπάγερν-Λεβερκούζεν έληξε ισόπαλο 2-2 με του φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν σε 2-2 στις καθυστερήσεις, ενώ τέσσερις ομάδες (Λειψία, Στουτγάρδη, Βόλφσμπουργκ και Χοφενχάιμ) είναι στο -1.