Αρχική Αθλητικα Σιχαμερή διαιτησία στο δρόμο του Μουντιάλ! Τεράστιες εκπλήξεις και ο Ζαγοράκης πρόεδρος!

Σιχαμερή διαιτησία στο δρόμο του Μουντιάλ! Τεράστιες εκπλήξεις και ο Ζαγοράκης πρόεδρος!

960

 

Σχεδόν μισό μέτρο πέρασε η μπάλλα τη γραμμή του τέρματος της Σερβίας 30 δεύτερα πριν το τέλος των καθυστερήσεων.

Δύο από τα τρία σιχάματα της διατησίας και του ποδοσφαίρου,το οποίο διευθύνουν για 90λεπτά έπρεπε να το δουν και να κατακυρώσουν το γκολ.

Το αρνήθηκαν.

Σκόρερ ήταν ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών ο Κριστιάνο Ρονάλντο,ο οποίος πλάσσαρε,όπως μόνο αυτός μπορεί στην κίνηση σε μπαλλιά 40 μέτρων ,προλαβαίνοντας τον τερματοφύλακα της Σερβίας.

Ο Κριστιάνο διαμαρτυρήθηκε και το εντός γηπέδου “σίχαμα” έτρεξε να του δώσει και κίτρινη κάρτα.Εκείνος έφυγε απο το γήπεδο και έξω από αυτό στο χορτάρι πέταξε και το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Στο Μουντιάλ,όπου επίσης παίζονται περισσότερα σε εθνικά -κρατικά επίπεδα από όσα σταα συλλογικά των επιχειρηματιών,τα “σιχάματα” δεν έχουν το μηχάνημα VAR.

Στο ματς αυτό η σφαγή αφορούσε την Πορτογαλία του Φερνάντο Σάντος.Προηγήθηκε 2-0 και ισοφάρισε με το ένα γκολ να είναι απο οφ σάϊντ.

Σε άλλο παιχνίδι είναι βέβαιο ότι θα αφορά άλλη εθνική ομάδα η επερχόμενη σφαγή.

Θα πει κανείς: άνθρωποι είναι,σφάλματα γίνονται.Για το γκολ απο οφ σάϊντ ναι.Για το ακυρωθέν γκολ της Πορτογαλίας η αρμόζουσα λέξη είναι “σιχάματα”,”σιχαμερή κλοπή-διατησία”.Γιατί οι τύποι αυτοί πληρώνονται αδρά σε χρήμα και ζωή χλιδάτη για να έχουν μάτια ανοιχτά και να σφυρίζουν σωστά και όχι ό,τι θέλουν να δουν.Αν είναι ανίκανοι για τόσο κραυγαλέα σφάλματα η αρμόζουσα λέξη αφορά εκείνους που τους διατηρούν σε αυτά τα υψηλά επίπεδα.Τα γκολ της Πορτογαλίας ο Ζότα και των Σέρβων ο Μίτροβιτς και ο Κόστιτς σε μία αντεπίθεση-ποίημα!

Τέτοια “σφάλματα” στη χώρα μας αφορούσαν και αφορούν τις διάφορες παράγκες που λειτούργησαν.

Σήμερα εξελέγη ο αρχηγός της εθνικής Θοδ.Ζαγοράκης ,ως πρόεδρος της ΕΠΟ,αλλά στο συμβούλιο δεν εξελέγησαν και μάλιστα …πάτωσαν ο Αγγελος Χαριστέας και άλλοι διεθνείς.Στη θέση τους εξελέγησαν άγνωστα στα γήπεδα ονόματα παραγόντων…

Περιμένουμε ομορφιές…

Σε άνα σημαντικό ματς η Τουρκία αφού κέρδισε 4-2 την Ολλανδία πήγε στη Νορβηγία του Χάαλαντ και κέρδισε με το πεντακάθρο και ηχηρό 3-0!

Ηχηρότατη στα προκριματικά του Μουντιάλ είναι και η νίκη του Λουξεμβούργου στην Ιρλανδία με 1-0 και γκολ στο 85 απο τον Ροντρίγκεζ.Η μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία του Λουξεμβούργου!

Η ακόμα χειρότερη Μάλτα πήρε 2-2 στη Σλοβακία και η Κύπρος έχασε μόνο 1-0 απο την ισχυρή Κροατία εκτός.Η Ρωσία νίκησε την Σλοβενία ,η Ολλανδία 2-0 την Λετονία και το Βέλγιο ήρθε εκτός 1-1 με την Τσεχία.